Αρχική Σελίδα

SAKIA ELECTRIC CO.,LTD

Εταιρικό Προφίλ

 

  SAKIA ELECTRIC CO.,LTD
 

JIANGSU SAKIA TEC είναι γνωστός επαγγελματικός κατασκευαστής που συμμετέχεται στο explosionproof εξοπλισμό ελέγχου προϊόντων. Το πεδίο παραγωγής της επιχείρησης περιλαμβάνει τη explosionproof κάμερα PTZ, explosionproof κατοικία καμερών, explosionproof κάμερα θόλων, explosionproof μίνι κάμερα, explosionproof θερμική κάμερα, explosionproof κιβώτιο συνδέσεων, explosionproof εξαρτήματα. Δεν περιοριζόμαστε σε αυτά τα προϊόντα αλλά έχουμε παράσχει επίσης τα διαφορετικά προϊόντα με το αίτημα του πελάτη. Η ομάδα SAKIA περιλαμβάνει από τα ικανά και παρακινημένα άτομα, περιλαμβάνει τους ιδιαίτερα καταρτισμένους επαγγελματίες στους τομείς της διαχείρισης, του μάρκετινγκ, της εφαρμοσμένης μηχανικής και των υπηρεσιών.

SAKIA τοποθετείται ανταγωνιστικά στον τομέα των βιομηχανικών προμηθειών & των υπηρεσιών και μπορεί να συστήσει τις λύσεις στα προβλήματα του πελάτη με τις τεχνικές γνώσεις και το προϊόν ταιριάζοντας με την απαίτηση & τον προϋπολογισμό του πελάτη. Εμμένουμε πάντα για να ελέγξουμε την ποιότητα από τα πρότυπα των παγκόσμιων κορυφαίων κατασκευαστών. SAKIA είναι ο επικυρωμένος κατασκευαστής από τους διεθνείς οργανισμούς όπως ATEX, ISO, CE CNEX. Η καλή ποιότητα, η ανταγωνιστική τιμή και η έγκαιρη παράδοση είναι λίγες από τις δυνάμεις μας μαζί με την αποδοτικές υποστήριξη & τις υπηρεσίες τεχνικής.

Όταν έρχεται να τηρήσει έναν απολογισμό με τους πελάτες, η ποιότητα έχει πάντα τη πρώτη προτεραιότητα πέρα από όλα. Επιπλέον, η ικανότητά μας να παραδώσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με την ακριβή απαίτηση των πελατών μας δίνει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα σε όλους τους άλλους ανταγωνιστές. Έχουμε το στερεό και αξιόπιστο συνέταιρο, που παρέχει την τεχνολογία κατάστασης προόδου, υψηλή - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες μαζί με τις καινοτόμες λύσεις που υποστηρίζονται από την περιεκτική υποστήριξη μεταπωλήσεων. Επιπλέον όλες οι επιχειρησιακές διαδικασίες από την έρευνα στην παράδοση ελέγχονται προσεκτικά από το πεπειραμένο προσωπικό που έχουν ασχοληθεί ενεργά με τη διαχείριση αλυσιδών εφοδιασμού. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να προσαρμόσουμε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς μέσω μιας τρέχουσας διαδικασίας της μόνων αξιολόγησης και της ανάπτυξης.

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Από το 2010, SAKIA που καθιερώνεται από 8 ανθρώπους, τώρα έχουμε 12 μηχανικούς Ε&Α και 120 υπαλλήλους, εμείς prodce explosionproof κάμερα, PTZ, κιβώτιο συνδέσεων με το cOem και ODM. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 40 χώρες, και έχουν χρησιμοποιηθεί για να καλύψουν τις διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές σε όλο τον κόσμο.

 
SAKIA ELECTRIC CO.,LTD
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : SAKIA

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150

Ετήσιες πωλήσεις : >120M

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 40% - 50%